Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

ölçün bir ivedili çıkış bapsı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL arasında mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, kapının yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve başka özellikleri kabilinden faktörler ederı etkiler.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında esirgeme esenlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi kucakin kullanılan insanların yaşama ve dünyalık güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbirliıdır.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu boyut denetleme edilmelidir. 

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en münasip fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya çın açılmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili boyut simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Hatta çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine yük olur.

Report this wiki page